x تبلیغات
دیجیتالی

استوانه اونيل؛ ابرسازه‌‌اي فضايي براي اسكان تمدن بشر

 

 

استوانه‌‌ي اونيل (يا كلوني اونيل) يك طرح مفهومي براي سكونتگاهي فضايي است كه اولين‌بار از سوي فيزيكداني آمريكايي با نام جرالد كي.اونيل مطرح شد. او در كتابي با نام «مرز بالايي: كلوني بشري در فضا» كه در سال ۱۹۷۶ ميلادي منتشر شد، از ايده‌‌ي هيجان‌‌انگيز خود براي كلوني‌‌سازي در فضا پرده برداشت. او آينده‌‌اي را به تصوير كشيد كه در آن بشر مي‌‌تواند در قرن بيست‌‌ويكم و با استفاده ازمواد اوليه‌ي استخراج‌‌شده از ماه و سيارك‌‌هاي سرگردان، شروع به ساخت انواعي از سكونتگاه‌‌هاي عظيم و معلق در دل فضا كند.

اما اساسا چرا اونيل مي‌‌بايست به ايده‌ي ساخت چنين سكونتگاه‌‌هايي در فضا بينديشد؟

شايد بتوان گفت خاستگاه اصلي اين ايده، ترس از آينده‌‌ي تاريكي بوده است كه شايد اين فيزيكدان و بسياري از آينده‌‌پژوهان معاصر براي سياره‌‌ي زمين متصور بوده‌‌اند. تهديدهايي مانند افزايش جمعيت و كمبود منابع غذايي، جنگ‌‌هاي آخرالزمان، اقدامات مداخله‌‌جويانه‌‌ي بشر در طبيعت و حتي برخي خطرات طبيعي نظير برخورد سيارك‌‌هاي عظيم يا بلعيده‌‌شدن زمين توسط خورشيد همگي از جمله عواملي بوده‌‌اند كه در طول زمان، موضوع مهاجرت نسل بشر را به فضا به‌عنوان ايده‌‌اي كاملا جدي مطرح كرده‌اند. دراين‌ميان، برخي نظريه‌‌پردازان راه‌‌حل را در كلوني‌‌سازي سياراتي ديگر مانند مريخ درنظرگرفته‌‌اند و برخي مانند اونيل (و اخيرا جف بزوس) از ايده‌‌ي ساخت سكونتگاه‌‌هاي مصنوعي معلق در فضا حمايت كرده‌‌اند.

تاريخچه‌‌ي ايده
مي‌‌توان گفت اولين‌‌بار، ايده‌‌ي ساخت چنين سكونتگاهي از سوي دانشمندي آلماني با نام هرمن اوبرث مطرح شد. اوبرث در كتابي با نام «مردم در فضا؛ پروژه‌‌هاي جديد موشك‌‌ها و سفر فضايي» در سال ۱۹۵۴، نوعي سكونتگاه استوانه‌‌اي عظيم را توصيف كرد كه از آن براي انجام سفرهاي فضايي استفاده مي‌‌شده است.

دو دهه‌‌ بعد از اين ماجرا، درحالي‌كه اونيل مشغول تدريس فيزيك به دانشجويان مقطع كارشناسي در دانشگاه پرينستون بود، تكليفي براي شاگردانش تعيين كرد و از آن‌‌ها خواست ايده‌‌هاي خود را درمورد نحوه‌‌ي طراحي ابرسازه‌‌هايي باقابليت سكونت در فضا مطرح كنند. در ميان اين طرح‌‌ها، چند ايده به‌‌ چشم او خورد كه از لحاظ ابعاد براي سكونت جوامع انساني مناسب به‌‌نظر مي‌‌رسيدند. درنتيجه‌‌ي اين همفكري، اونيل بالاخره توانست به ايده‌‌ي ساخت ابرسازه‌‌ي استوانه‌‌اي‌شكل خود دست يابد و آن را در سپتامبر سال ۱۹۷۴ طي مقاله‌‌اي در مجله‌‌ي فيزيكز تودي به چاپ برساند.

منبع : https://www.zoomit.ir/2019/6/9/336333/what-is-oneill-cylinder/

 

متن آهنگ بگو کی امیر تتلو

 تکست آهنگ بگو کی امیر تتلوبگو کِی ؟ بگو کِی؟

بگو کی؟ بگو کو؟
کجاست؟
بگو ک*رم توو دهنت بگو ، ها
تقصیرِ من نیست تقصیره توئه
کاری کردی بهت بد پلیه کنه
انقده میکنی تبلیغِ خودتو
یهو پره سگ میشه دورت
دلم پره سنگ ریزه شده حیف
پاهام انگار زنجیره شله
ولی کیف میکنم بالم سبکه نیستی
انگار کسی نیست سنگینش کنه
بگو کِی حالمو بد نکردی
کِی راهمو سد نکردی
بگو کِی ، لعنتی بگو کی
بگو کِی روزمو شب نکردی
کِی توو جمع منو معذب نکردی
بگو کِی ، ها ، لعنتی بگو کی
بگو کی
مخو سوراخ میکنه ، حفاریِ
مغزمو گا*ه و رفت خوابید
بعده یه عمر کف خوابی
شدیم بازیچه ی یه هشتادی
آبرو ریزی بد رفتاری

برای مشاهده ادامه متن آهنگ و دانلود آهنگ حتما روی لینک زیر کلیک کنید.

https://mustext.com/%d9%85%d8%aa%d9%86-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%a8%da%af%d9%88-%da%a9%db%8c-%d8%a7%d9%85%db%8c%d8%b1-%d8%aa%d8%aa%d9%84%d9%88/

الگوریتم شاهین ( Hawk ) چیست؟

 الگوریتم شاهین ( Hawk ) چیست؟

تیم تولید محتوای وب داران در این مقاله قصد دارد شما را با الگوریتم شاهین گوگل آشنا کند و نحوه عملکرد این الگوریتم را در سئو محلی بررسی کند.

تا آخر این مقاله ما را همراهی کنید و با گذاشتن نظرات خود ما را از میزان مفید بودن این مقاله آگاه کنید.

طبق مقاله ای که سایت معتبر Search Engine Land منتشر کرد ، الگوریتم شاهین مربوط به سئو محلی می شود و تاثیری روی سایت هایی که در زمینه سئو محلی فعالیت نمی کنند نداشته است.

البته این الگوریتم می تواند نشانه ای از تغییرات احتمالی گوگل در آینده ای نزدیک باشد.

مقدمه ای بر الگوریتم شاهین گوگل

قبل از معرفی الگوریتم شاهین ، سئو محلی به نحوی بود که کسب و کارهایی که حیطه کاری مشترکی داشتند و از لحاظ جغرافیایی نزدیک به هم بودند ، به عنوان موارد تکراری محسوب می شدند.

برای مثال اگر منطقه ای بورس کافی شاپ و یا رستوران بود ، تحت تاثیر این حالت قرار می گرفت و بعضی از کسب و کارها با همسایه خود مشابه به نظر می رسیدند.

در اصل هدف گوگل از معرفی الگوریتم شاهین این بود که مشکل گوگل مپ در تشخیص اشتباه مکان های تکراری را از بین ببرد و بتواند همه کسب و کارها را نمایش دهد.

پس از معرفی الگوریتم شاهین ، شعاع فیلترینگ گوگل در تشخیص کسب و کارها در گوگل مپ کوچک تر شد و کسب و کارهای مشابه و نزدیک به هم توانستند بدون نگرانی مکان خود را در نقشه گوگل ثبت کنند.

البته همچنان کسب و کارهایی هستند که از آدرس مشترک استفاده می کنند.

از جمله این کسب و کارها می توان به فروشگاه های یک پاساژ تجاری اشاره کرد.

با توجه به اینکه هنوزم ممکن است بسیاری از کسب و کارها با توجه به معرفی این الگوریتم مشکلاتی داشته باشند ، ولی بسیاری از آن ها از مزیت معرفی این الگوریتم بهره مند شدند.

برای مثال پس از معرفی الگوریتم شاهین دیگر رقبا نمی توانند از نام آن ها سوء استفاده کنند و با نام مشابه در نزدیکی آن ها فعالیت کنند.

چرا نام این الگوریتم شاهین است؟

برای مطالعه کامل در مورد این الگوریتم حتما روی لینک زیر کلیک کنید!!!!!!!

الگوریتم شاهین ( Hawk ) چیست؟ 

 

الگوریتم موش کور ( Possum Algorithm ) چیست؟

 

الگوریتم موش کور ( Possum Algorithm ) چیست؟
تیم تولید محتوای وب داران قصد دارد در این مقاله شما را با الگوریتم موش کور گوگل آشنا کند و تاثیر آن بر سئو سایت را مورد بررسی قرار دهد.
تا آخر این مقاله ما را همراهی کنید و با گذاشتن نظرات خود ما را از میزان مفید بودن این مقاله آگاه کنید.

مقدمه ای بر الگوریتم موش کور چیست؟

همان طور که در مقاله “الگوریتم کبوتر چیست” اشاره کردیم ، گوکل به کمک این الگوریتم نوعی از سئو را معرفی کرد که به آن سئو محلی یا Local SEO گفته می شود.

سئو محلی باعث شد هم کسب وکارهای کوچک تر رونق پیدا کنند و هم کاربران نتایج بهتری از جستجو های خود دریافت کنند.

به این صورت که گوگل بر اساس موقعیت مکانی کاربران نتایج جستجو را نمایش می داد.

برای مثال اگر کاربری در منطقه گیشای تهران عبارت “کافه های نزدیک من” را جستجو کند ، گوگل با توجه به موقعیت مکانی کاربر نزدیک ترین کافه ها در منطقه گیشا را به او معرفی می کند.

برای مطالعه بیشتر درباره این الگوریتم حتما روی لینک زیر کلیک کنید.....

الگوریتم موش کور ( Possum Algorithm ) چیست؟

صفحه قبل 1 ... 2 3 4 5 6 7 صفحه بعد